Buradasınız: Haberita » Etkinlik » 11-12 Aralık 2015 Türksat Uydu, Uzay ve Teknoloji Günleri

Türksat Uydu, Uzay ve Teknoloji Günleri, 11-12 Aralık 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek. İstanbul Haliç Kongre Merkezi‘nde yapılacak etkinlikte fuar, konferans, sempozyum, eğitim programları, ulusal ve uluslararası iş görüşmeleri yer alacak.

Uydu Uzay ve Teknoloji Günlerinin fuar katılım alanlarından özellikle Milli Uydu Ekosistemi ve Bilişim Teknolojileri dikkat çekiyor.

Uydu Uzay ve Teknoloji Günlerinin fuar katılım alanlarından özellikle Milli Uydu Ekosistemi ve Bilişim Teknolojileri dikkat çekiyor.

10 Temmuz 2015 tarihinde Türksat A.Ş. ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), “Türksat Uydu, Uzay ve Teknoloji Günleri” etkinliğinin düzenlenmesi hususunda stratejik işbirliğine gittiler.

Uydu Uzay ve Teknoloji Günlerinin fuar katılım alanlarından özellikle Milli Uydu Ekosistemi ve Bilişim Teknolojileri dikkat çekiyor. Milli Uydu Ekosisteminde çalışan tüm paydaşlar için (Yüklenici, alt yüklenici ve alt yüklenici olma potansiyelleri olan şirketler) ayrılan alan Milli Uydu Ekosistemi ve E-devlet, Kamu Güvenliği Ağları, CBS Sistemleri ve Bilişim Hizmetleri konusunda çalışma yapan yüklenici, alt yükleniciler ve alt yüklenici olma potansiyeli olan şirketler için ayrılan alan ise Bilişim Teknolojileri.

Uydu Uzay ve Teknoloji Günleri ayrıca uydu ve uzay teknolojilerindeki son trendleri yakalamak ve yerli uydunun üretilme süreci hakkında bilgi almak için önemli bir fırsat.

Organizasyonun ilk günü 11 Aralık 2015 tarihinde saat 10.00’da açılış konuşmaları ile başlayacak. Fuar, ilk gün 12.00 – 17.00 saatleri arasında, ikinci gün ise 10.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

11-12 Aralık Uydu Uzay ve Teknoloji Günleri kayıt formu için tıklayınız…

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.