Buradasınız: Haberita » Etkinlik » Kentsel Dönüşüm’e Gelin Bir de Böyle Bakın!

Antalya Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, SDÜ Uluborlu Selahattin Karasoy MYO ve Uluborlu Belediyesinin katkılarıyla “2023’e Doğru Kentsel Dönüşüm” paneli Isparta’da düzenleniyor.

Panel, 23 Aralık 2016 Cuma günü saat 14.30’da Uluborlu Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşüm nedir ne değildir? Nereye gidiyoruz? işte tam bu noktada “2023’e Doğru Kentsel Dönüşüm” paneli ile belki de kafanızdaki soru işaretleri cevap bulacak ve bakış açınız değişecek.

Panel, 23 Aralık 2016 Cuma günü saat 14.30‘da Uluborlu Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Oturum Başkanlığını Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümünden Prof. S. Savaş DURDURAN‘ın yapacağı panelde, Isparta İDS Yapı Denetim’den Dora MUSLU ve Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümünden Dr. Aslı BOZDAĞ olmak üzere konusunda uzman konuşmacılar yer alacak. Şehir plancısı ve harita mühendisi olan Dr. Aslı BOZDAĞ’ın doktora tezi de “Kentsel Dönüşüm” üzerine, tezin adı ise “Kentsel dönüşüm uygulamalarının uzlaşmacı arazi kullanım planlaması açısından analizi”.

Panelin Oturum Başkanlığını yürütecek olan Savaş DURDURAN Haberita‘ya etkinlikle ilgili bilgi verdi.

NEÜ Müh. ve Mim. Fak. Harita Mühendisliği Bölümü Kamu Ölçmeleri Anabilim Dalında yer alan DURDURAN, “Panelde Türkiye’deki Kentsel Dönüşüm Uygulamalarını tüm yönleriyle, baştan sona ele alacağız. Kentsel Dönüşüm uygulamalarının amaçları ve uygulamada karşılaşılan sorunları hep birlikte tartışacağız.” dedi.

DURDURAN, panelde ayrıca çözüm önerilerinin sunulacağını, panelin belediyeler, özel sektör ve üniversite işbirliği ile gerçekleşeceğini belirtti.

“Kentsel Dönüşüm” hakkında doğru bilinen yanlış sayısı daha fazla çoğalmadan yanlışları tek tek düzeltmenin zamanı sizce de gelmedi mi?

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.