Buradasınız: Haberita » Etkinlik » Haberita Kurucu Başkanı ÇOMÜ’de Öğrencilerle Buluştu!

2006 yılından bu yana harita sektörünün organizasyon, insan kaynakları ve medya alanlarına yönelik projeleri hayata geçiren Haberita Kurucu Başkanı Sencer GİRGİN, “Bir projeden, bir kariyere” ile 16.Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı’ndan sonra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle buluştu.

Konferansı 150’nin üzerinde öğrenci takip etti.

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan GİRGİN

buy levitra uk online

, “Şu anki rakamlar ne diyor?”, “Öğrenciler ne diyor?”, “Kariyer adımları nelerdir?”, “Önerim var!”, “Haberita ve Öğrenciler” başlıklarından oluşan “Bir projeden, bir kariyere” adlı konferansını gerçekleştirdi.

1,5 saat süren konferansta öğrenciler GİRGİN’e birçok soru yöneltti. Konferansı 150’nin üstündeki öğrencinin yanı sıra ÇOMÜ Harita Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özgün AKÇAY, Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Emin Özgür AVŞAR ve öğretim üyesi Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU takip etti.

Konferans sonrasında GİRGİN, “Öncelikle değerli hocam Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU’nun yer aldığı bölümde bu konferansı gerçekleştirmek ve onun elinden bu plaketi almak benim için gurur verici. Bölüm başkanımız da bizi çok güzel ağırladı, kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Öğrencilerle beraber olmak beni hep çok mutlu etti, gerçekten heyecan vericiydi. Çok farklı sorular sordular, çok keyif aldığım bir etkinlik oldu.” dedi.

Konferansın sonunda Sencer GİRGİN’e ÇOMÜ Harita Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU tarafından plaket takdim edildi.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.