Buradasınız: Haberita » Etkinlik » Haberita Kurucu Başkanı 16.Kurultay’da Öğrencilerle Buluşuyor!

2006 yılından bu yana harita sektörünün organizasyon, insan kaynakları ve medya alanlarına yönelik projeleri hayata geçiren Haberita Kurucu Başkanı Sencer GİRGİN, 16.Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı’nda Geomatik/Harita Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sencer GİRGİN, “Bir projeden, bir kariyere” ile 16.Kurultay’da öğrencilerle buluşuyor.

Sencer GİRGİN, harita sektöründeki öğrencilere yönelik ilk kariyer günü organizasyonu olan “Harita İş Günleri” ile başlayan serüvenini yine Harita sektörüne dair ilk insan kaynakları sitesi olan “haritakariyer.com” ile devam ettirdikten sonra 2010 yılında Harita sektörüne dair ilk haber sitesi olan “Haberita“yı kurdu. GİRGİN, son olarak Prof. Dr. Fatmagül KILIÇ GÜL‘ün danışmanlığını yaptığı tez çalışmasıyla -harita sektörüne yönelik ilk kapsamlı İK çalışması- harita mühendisliği bölümü öğrencilerinin kariyerlerine destek olmayı amaçlıyor.

Bir Harita mühendisi adayı olarak sektör sizden ne gibi yetkinlikler bekliyor? Harita sektörünün deneyimli üst düzey yöneticileriyle gerçekleştirilen bilimsel anketin sonuçları bu yetkinliklerle ilgili neyi işaret ediyor? Bir Harita mühendisliği öğrencisi kariyerini planlarken hangi aşamalardan geçmeli? Tüm bu soruların cevapları ve fazlası 4 Mayıs 2017 Perşembe günü 16.Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı’nda olacak.

16.Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı’nın programına buradan ulaşabilirsiniz.

Sencer GİRGİN
Bir projeden, bir kariyere
4 Mayıs 2017 – Perşembe
10.45 Genç Haritacılar Paneli (Cemil CANDAŞ Salonu)
Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kongre Merkezi

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.