Buradasınız: Haberita » Etkinlik » TUFUAB 2011 Organizasyonunda Son Gelişmeler

Türkiye Ulusal Fotogrametri ve Uzaktan Algılama Birliği 2011

TUFUAB 2011'in 21-25 Şubat 2011 olan tarihleri 23-26 Şubat 2011 olarak değiştirildi.

TUFUAB 2011 organizasyonunun programı açıklandı. Ayrıca organizasyonun gerçekleşeceği tarih değiştirildi. Türkiye Ulusal Fotogrametri ve Uzaktan Algılama Birliği (TUFUAB 2011) konseyinde alınan karar gereği TUFUAB 2011 VI. Teknik Sempozyumu’nun 21-25 Şubat 2011 olan tarihleri 23-26 Şubat 2011 olarak değiştirildi.

Açıklanan programa göre yurtiçi ve yurtdışından önemli akademisyenler, kurum temsilcileri TUFUAB 2011 organizasyonunda yer alacaklar. 24 Şubat 2011‘de University College London’dan Ian DOWMAN, Fransa Institut Geographique National’dan Nicolas PAPARODITIS, Vienna University of Technology’den Josef JANSA gibi yurtdışından akademisyenler yer alacak.

Yurtiçinden de pek çok akademisyen yer alacak. İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Uluslararası Fotogrametri ve Uzaktan Algılama Birliği (ISPRS)’nin Başkanlığını da yürüten Prof. Dr. Orhan ALTAN, Prof. Dr. Dursun Zafer ŞEKER; Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Fatmagül BATUK, Prof. Dr. Ayhan ALKIŞ, Prof. Dr. Zübeyde ALKIŞ, Doç. Dr. Naci YASTIKLI, Yrd. Doç. Dr. M. Ümit GÜMÜŞAY, Arş. Gör. Melis UZAR DİNLEMEK; Selçuk Üniversitesi‘nden Prof. Dr. Ferruh YILDIZ, Doç. Dr. Murat Yakar; Gebze İleri Teknoloji Enstitüsü’nden Prof. Dr. Taşkın KAVZOĞLU; Zonguldak Karaelmas Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Çetin MEKİK; Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Fevzi KARSLI; Gümüşhane Üniversitesi’nden Doç. Dr. İbrahim KALAYCI gibi yurtiçinden akademisyenler bildiri sunumlarıyla yer alacak.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Harita Genel Komutanlığı, Maden Teknik Arama Enstitüsü, Çevre ve Orman Bakanlığı, Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğü’nün de temsilcileri TUFUAB 2011’de yer alacak.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.