Buradasınız: Haberita » Etkinlik » Tapu Kadastro Meslek Lisesi 100.Yılını Kutluyor

Tapu Kadastro Meslek Lisesi 100.yıl Organizasyonu

Tapu Kadastro Meslek Lisesi'nin 100.yılı mezunları tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

1911 yılında öğrenime başlayan Tapu Kadastro Meslek Lisesi’nin 100.yılı mezunları tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

Tapu Kadastro Meslek Lisesi mezunları, Ankara’da 15-16 Ocak 2011 tarihleri arasında iki günlük etkinlik düzendiler. Etkinliğe 450’ye yakın ön kayıt olmasına rağmen etkinlikte 700‘e yakın katılımcı yer aldı.

Etkinliğin ilk gününün sabahında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nden hareket edilerek Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi. Öğleden sonra etkinlik Karayolları Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda devam etti. Açılış konuşmasını 1968 yılı mezunu Merkez Bankası Başkanı Durmuş YILMAZ gerçekleştirdi. Ardından Prof.Dr.Erol KÖKTÜRK Tapu Kadastro Meslek Lisesi’nin 100 yıllık tarihçesini sundu.

Kısa bir aranın ardından Tapu ve Kadastro Müfettişi Hüseyin KAVLAK, Prof.Dr. Ahmet AKSOY, emekli okul müdürü Erdoğan ARAL ve emekli bankacılık sektörü yöneticisi Ramazan BAŞAK konuşmalarını yaptılar. Panel mezunların görüşlerini dile getirdikleri serbest kürsü ile son buldu.

Tapu Kadastro Meslek Lisesi 100.yıl Etkinliği

Açılış konuşması Merkez Bankası Başkanı Durmuş YILMAZ tarafından gerçekleştirildi.

Panelin ardından mezunlar kutlama yemeği öncesinde kokteylde hasret giderdiler. Kokteylden sonra Maltepe AKAR Otel’de kutlama yemeği gerçekleştirildi.

Etkinliğin ikinci günü şiir ödülü töreni ve hatıra promosyonlarının dağıtımı ile başladı. Daha sonra mezunlar okullarını gezme fırsatı yakaladılar. Eski sınıflarını, yemekhanelerini, yatakhanelerini gezerek anılarını tazelediler. Kadastro Lisesi öğrencileri tarafından Ebru Sergisi ve Geçmişten Günümüze Ankara Fotoğraf Sergisi düzenlendi.

Etkinlik Merkez Bankası Başkanı Durmuş YILMAZ’ın kapanış konuşması ile sona erdi. Etkinliğin video ve fotoğraf kayıtları düzenlenip Anı DVD‘si olarak sunulacak.

Etkinlikler www.100senelikokulumuz.org web sitesinden takip edilebilir.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.