Buradasınız: Haberita » Etkinlik » Gayrimenkul Sektörünün Nabzı ISTANBUL REstate 2011’de Atacak

Istanbul Restate 2010

ISTANBUL REstate 2011, 17–18 Mayıs 2011 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

“Geleceğe kurulan köprü” ana temasıyla ile 17–18 Mayıs 2011 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek olan ISTANBUL REstate 2011, EMEA bölgesine odaklanarak gayrimenkul sektörünün tüm yönlerini kapsayan konuları ile alanında uzman kişilerden oluşan yerli ve yabancı konuşmacılarıyla gayrimenkul sektörüne ışık tutacak.

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER dünyanın en büyük fuarcılık şirketi ile birlikte bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri ISTANBUL REstate’de Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve BDT ülkeleri, Kuzey Afrika, Akdeniz Bölgesi ve Türkiye’den çok sayıda sektör profesyonelini bir araya getirerek gayrimenkul dünyasının gelişmelerine ışık tutuyor. Ayrıca yurtiçinden ve yurtdışından firmaların katılımıyla gerçekleşecek fuarla da sektör profesyonellerini bir araya getiriyor.

Gayrimenkul Zirvesi’nde gerçekleşecek dört oturum ve ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı kapsamında gerçekleşecek on beş oturum kapsamında, yirmi beşi yabancı olmak üzere yüzü aşkın konuşmacı görüşlerini dile getirecek.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.