Buradasınız: Haberita » Etkinlik » Harita İş Günleri 2011 Sona Erdi

Harita İş Günleri 2011

Etkinlik Haberita oturumu ile son buldu.

Harita İş Günleri 2011 9-10 Mayıs 2011 tarihlerinde AKÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde Afyon Kocatepe Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü ve Kolones Bilişim Mühendislik Hizmetleri işbirliğinde gerçekleştirildi.

Harita Mühendisliği Bölümleri arasında önemli bir yere sahip olan Afyon Kocatepe Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü, organizasyona ev sahipliği yaptı.

HİG 2011’de Harita, CBS, Gayrimenkul Değerleme, Fotogrametri, GPS, Yazılım alanında geniş bir yelpazede kurgulanan konular ele alındı. Organizasyonun birinci günü sabahında Graftek A.Ş Genel Müdürü Ömer ALPORAL ve Başarsoft Genel Müdürü Alim KÜÇÜKPEHLİVAN sunumlarıyla yer aldılar. Öğleden sonra ise Vadi Kurumsal Bilgi Sistemleri ve Emi Harita’nın sunumlarıyla devam etti. İkinci günün sabahında Ölçek Mühendislik Şirket Ortağı Hamit Onur Soysal ve Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut YAZICI’nın sunumları gerçekleşti. Öğleden sonra Sencer GİRGİN’in oturum başkanlığında gerçekleştirilen Haberita oturumunda Sencer Girgin’e Dr. Mustafa ÖNDER, Adem KURTİPEK, Volkan EKEN, M. Tahir TURAN eşlik etti. Etkinlik Haberita oturumu ile son buldu.

Ayrıca Türkiye’de söz sahibi kuruluşların destek verdiği HİG Fuarı ve Açılış Kokteyli ile katılımcılar firma temsilcileriyle birebir görüşebilme ve en yeni teknolojiler ile tanışma fırsatı yakaladılar.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.