Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Beklenen Onay Geldi! TKGM’ye 1500 Personel Alınacak!

Maliye Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne 1500 personel alımını onayladı.

Meslektaşlarımızın beklediği müjdeli haber sonunda geldi. Maliye Bakanlığı

Buy Kamagra UK

, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne 1500 personel alımını onayladı. İlgili resmi yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can TUFANOĞLU sosyal medya hesabından, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne 1500 personel alımını Maliye Bakanlığının onayladığını açıkladı.

2016 Bütçe Kanun Tasarısı ve 2014 Kesin Hesap Tasarısı görüşülüyorken Türkiye geneli için 1162 adet 4A kadrosundan, 1500 adet de 4B kadrosundan personel talebinde bulunulduğu ifade edilmişti. Bu ifade edilen rakam sonrasında 2016 yılının başından bu yana atamaya yönelik herhangi bir gelişme kaydedilememişti. Bu onayın ardından çok kısa bir süre içerisinde alımların ilana çıkarılacağı belirtiliyor.

Tüm bu gelişmelerden sonra alımı yapılacak sözleşmeli personelin 813’ü tekniker, 487’si büro personeli, 200’ü ise arşiv uzmanı olarak istihdam edileceği açıklandı. #tkgmyesoruyoruz 1500 personel alımında neden geomatik/harita mühendisi yok? Bizim mesleğimiz için özel bir yeri olan TKGM’nin gerekli duyarlılığı göstereceğini düşündüğümüzden meslektaşlarımıza bu konuda açıklama yapmasını bekliyoruz.

Tüm meslektaşlarımızı  #tkgmyesoruyoruz hashtagı altında toplanmaya davet ediyoruz. Tweetimize @tkgm_ik, @Kadastrodb, @tkgmgovtr ekleyerek TKGM’ye ayrıca sesimizi duyurabiliriz. İlk twit de Haberita’dan!

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.