Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » KGM’den Harita Mühendisi Alımı

KGM, bir geomatik/harita mühendisi alımı yapılacak.

KGM harita mühendisi alımı 2017 gerçekleşiyor. KGM, son olarak 2017 yılı Nisan ayında mülakatsız 47 geomatik/harita mühendisi ve 10 tane harita teknikeri alımı yapacağını ilan etmişti, ilgili habere buradan ulaşabilirsiniz.

Devlet Personel Başkanlığının internet sitesindeki ilana göre, Karayolları Genel Müdürlüğüne toplamda bir (1) geomatik/harita mühendisi alımı yapılacak.

KGM harita mühendisi alımı 2017 son başvuru tarihi nedir?

Açıktan atama, Karayolları Genel Müdürlüğüne İlk Defa Açıktan Atanacak Teknik Personel Hakkında Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümleri uyarınca 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesine göre gerçekleştirilecek.

Başvurular 12 Aralık 2017 ile 19 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılabilecek.

KGM hangi illere geomatik/harita mühendisi alımı gerçekleştirecek?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) merkeze teşkilatına (Ankara) 1 geomatik/harita mühendisi alınacak.

Başvuruda geomatik/harita mühendisleri için 2016 yılı KPSS de KPSSP3 (70) ve üzeri puan almış olma, son 5 yıl içerisinde KPDS/YDS en az B seviyesinde İngilizce bilme, seyahate ve arazide çalışmaya elverişli olma şartları dikkat çekiyor.

KGM harita mühendisi  alımı 2017 sözlü sınavı nasıl gerçekleştirecek?

Sözlü sınava, ilanda belirtilen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puan türünden en yüksek puanı alan adaydan başlamak suretiyle ve ilk defa açıktan atama yapılacak kadro sayısının üç katı aday çağrılacak.

Sözlü sınav

buy generic levitra

, 9 Ocak 2018 – 12 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Sözlü sınava girmek isteyenlerin Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesinde (www.kgm.gov.tr) yer alan “İlk Atama Başvuru Formu”nu elektronik ortamda doldurarak son başvuru tarihi mesai bitimine kadar aynı adrese iletmeleri gerekiyor.

Sözlü sınavda en az (70) puan alanlar başarılı sayılacak ve adayların başarı puanı KPSS puanı ile sözlü puanının aritmetik ortalaması alınarak hesaplanacak.

Ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.