Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » GTHB’ye 2071 Personel Alınacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda 2016 Bütçe Kanun Tasarısı ve 2014 Kesin Hesap Tasarısı görüşülüyor.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk ÇELİK, 2016 yılında kaç personel alınacağını açıkladı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk ÇELİK, 2016 yılında kaç personel alınacağını açıkladı.

Genel Kurul yedinci turunda Milli Savunma Bakanlığı, Savunma Sanayi Müsteşarlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, Türk Standartları Enstitüsü, Türk Patent Enstitüsü, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Türkiye Bilimler Akademisi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumunun bütçeleri görüşüldü.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk ÇELİK, 2016 yılı Bütçe Tasarısının Meclis Genel Kurulundaki görüşmeleri sırasında, 2016 yılında kaç personel alınacağını açıkladı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk ÇELİK, personel alımıyla ilgili önemli bir açıklamada bulunarak, “Öncelikle atama müjdesi bekleyen 2.071 gıda, ziraat, veteriner, harita mühendisi personelin bu yıl içerisinde alınacağını, 1.000 sözleşmeli personelin de ilgili kuruluşlara alınacağını bütçe vesilesiyle ifade etmek istiyorum.” dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının da bu alımıyla özellikle önümüzdeki iki atama rakamları ciddi oranda yükselebilir.

 

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.