Buradasınız: Haberita » GPS » SuperGeo’dan GPS Eğitim CD’si

SuperGeo’dan GPS Eğitim CD’si

CD, GPS ve uygulamaları hakkında etkileşimli içerik sunuyor

SuperGeo, Küresel Konumlama Sistemi (Global Positioning System – GPS) için eğitim materyali olarak GPS ve uygulamaları konusunda başlangıç seviyesinde olanlara hitap eden bir CD hazırladı. Hazırlanan CD’de genel olarak GPS’nin tarihi, çalışma prensipleri, sinyal formatları ve ölçme tekniklerinden bahsediliyor. Ayrıca GPS konuları dışında ilgili olduğundan zengin ve eksiksiz Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) de anlatılıyor.

Klasik materyallerle gösterimi zor olan GPS konuları CD içinde hazırlanan Flash animasyonlar ile dinamik görsel öğelerle anlatılıyor. Böylece başlangıç seviyesindekilerin de temel GPS konularını kolayca anlayabilecekleri düzenli ve renkli bir ortam sunuluyor.

Kapsamlı içeriği ve kolay anlaşılır açıklamalarla hazırlanan CD, eğitmenler tarafındanda ders materyali olarak da kullanılabilecek biçimde hazırlanmış. Bu sayede eğitmen, bu gibi detaylı ve animasyonlu içrekleri aramak veya hazırlamak için harcayacağı zamandan da tasarruf etmiş oluyor. CD, GPS ile ilgili konularda yatırım yapmayı düşünenler için de uygun.

Etiketler:, ,
Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.