Buradasınız: Haberita » Eğitim » CBS Sertifika Programlarına Başvurular Başladı

Anadolu üniversitesi uzaktan öğretim sistemi bünyesinde, Muhasebe, Pazarlama, Girişimcilik, Finans, Sekreterlik, Eğitim ve Yönetim alanlarında e-Sertifika Programları yer alıyor.

Coğrafi Bilgi Sistemleri Sertifika Programı (MAPINFO), Coğrafi Bilgi Sistemleri Sertifika Programı (ARCGIS) ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Sertifika Programı (QGIS) dikkatinizi çekebilir.

Coğrafi Bilgi Sistemleri e-Sertifika Programları ile kamu ve özel kuruluşlara, karar verme sürecinde etkin olan coğrafi bilgi teknolojileri konusunda ve mekânsal veri yönetiminin temel ilkelerine, stratejilerine ve tekniklerine vakıf; analitik düşünme, sorun çözme ve karar verme yetenekleri ile donanmış elemanlar yetiştirmek amaçlanıyor.

e-Sertifika Programlarına en az lise ve dengi okullardan mezun olmuş herkes başvurabilir.

e-Sertifika Programlarına en az lise ve dengi okullardan mezun olmuş herkes başvurabilir.

Coğrafi Bilgi Sistemleri e-Sertifika Programları, özel sektör, kamu kurum ve kuruluşları bünyesinde yürütülen CBS projelerinde görev alan kişilerin CBS alanında yetiştirilmesi çalışmalarına yardımcı eğitim programları olarak düşünülebilir.

e-Sertifika Programlarına en az lise ve dengi okullardan mezun olmuş herkes başvurabilir. 2016 Bahar dönemi e-Sertifika Programlarına başvurular, başvuru sayfasından 12 Şubat 2016 tarihine kadar yapılabilir. 2016 Bahar dönemi e-Sertifika Programlarının kayıt bedeli 200 TL.

2016 Bahar dönemi e-Sertifika Programlarının sınavları 15 Mayıs 2016 tarihinde, Türkiye’de 81 ilde ve Almanya/Köln’de (sadece Batı Avrupa e-Sertifika Programları için) online olarak gerçekleştirilecek.

e-Sertifika programlarındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 almak gerekiyor. Sınav sonunda öğrencilerin derslerdeki başarı durumunu gösteren Sınav Sonuç Belgesi internette yayınlanacak. Bir programdaki üç dersin tümünden başarılı olan öğrenciler programa ait sertifikayı almaya hak kazanacaklar. Sertifika almaya hak kazanan öğrenciye sertifika belgesi 13 Haziran 2016 tarihinden itibaren gönderilecek.

Coğrafi Bilgi Sistemleri Sertifika Programı (MAPINFO) için başvuru için tıklayınız…
Coğrafi Bilgi Sistemleri Sertifika Programı (ARCGIS) için başvuru için tıklayınız…
Coğrafi Bilgi Sistemleri Sertifika Programı (QGIS) için başvuru için tıklayınız…

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.