Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Dumlupınar Üniversitesi Tarafından Öğretim Görevlisi Alınacak

Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu

Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu

Dumlupınar Üniversitesi tarafından Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü’nün Harita ve Kadastro Programı’na Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği veya Harita Mühendisliği Bölümü mezunu bir öğretim görevlisi alınacak.

Kadro ilanıyla alakalı duyuru 26 Kasım 2010 tarihinde yapılmaya başlandı. İlana son başvuru tarihi 10 Aralık 2010.

İlana başvuru şartlarında ALES’ten en az 70 puan ve Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) ise en az 50 puan aranıyor.

Başvuru için özel şartlarda, ön lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere başvuracak öğretim görevlisi adaylarında ilgili alandan yüksek lisans mezunu olma veya ilgili alandan en az lisans mezunu olup, SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek kaydıyla, lisans mezuniyeti sonrası, alanları ile ilgili iki yıl tecrübeli olma maddesi yer alıyor.

İlan ile ilgili başvuru şartları, başvuru şekli ve gerekli belgeler, muafiyet gibi konularda detaylı bilgiye Dumlupınar Üniversitesi’nin resmi websitesinden erişilebilir.

Başvuruların ön değerlendirme tarihi 15 Aralık 2010 olmakla birlikte, ön değerlendirmeden geçen adayların giriş sınavı tarihi 20 Aralık 2010 olarak belirlendi. Sonuçlar ise 24 Aralık 2010 tarihinde açıklanacak.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.