Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Antalya’da Hangi İlçelerde Arazi Toplulaştırması Gerçekleştirilecek?

Antalya’da iki ilçede arazi toplulaştırması gerçekleştirilecek. Antalya’nın Aksu ve Serik ilçelerinin arazi toplulaştırmasına dair Bakanlar Kururu Kararı, 19 Kasım 2015 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlandı.

Antalya iline bağlı Aksu ilçesinin 19 mahallesi ve Serik ilçesinin 9 mahallesi toplulaştırma kapsamına alındı.

Antalya iline bağlı Aksu ilçesinin 19 mahallesi ve Serik ilçesinin 9 mahallesi toplulaştırma kapsamına alındı.

Arazi toplulaştırması kapsamında, Antalya’nın Aksu ve Serik ilçelerinde bazı mahallelerde (Bu mahallelere aşağıdaki bağlantının yönlendirdiği dosyadan ulaşabilirsiniz.) Tarım Arazilerinin Korunması, Kullanılması ve Arazi Toplulaştırmasına İlişkin Tüzük çerçevesinde özel arazi toplulaştırması kapsamında kamu yararı gözetilerek isteğe bağlı olmaksızın Devlet Su İşleri 13.Bölge Müdürlüğü tarafından zorunlu arazi toplulaştırması uygulanacak.

19 Kasım 2015 Tarihli ve 29537 Sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı kapsamında Antalya iline bağlı Aksu ilçesinin 19 mahallesi ve Serik ilçesinin 9 mahallesi toplulaştırma kapsamına alındı.

Ayrıca alınan kararda; arazi toplulaştırma sahasına dahil edilmesi uygun olmayan yerler ve teknik olarak arazi tapulaştırma sahasına dahil edilmesi uygun olmayan tepelik, taşlık, çukurluk alanlar ile yoğun sabit tesis bulunan alanlar tapulaştırma haricinde bırakılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.