Buradasınız: Haberita » Eğitim » YTÜ Tanışma Çayı

YTÜ Tanışma Çayı

Tanışma çayı müzik dinletisi ile son buldu.

Harita Kadastro ve Mühendisleri Odası Şubesine bağlı, lisans öğrencisi kabul eden bölümlerde her sene geleneksel olarak Harita Mühendisleri Tanışma Çayı Toplantıları düzenleniyor. Bu seneki Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Tanışma Çayı 29 Kasım 2010 tarihinde YTÜ İnşaat Fakültesi Konferans Salonu‘nda gerçekleştirildi.

Tanışma çayları öğrencilerin hem bölümlerini hem de Harita Kadastro ve Mühendisleri Odası’nı yakından tanımalarına olanak sağlıyor.

Etkinliğin açılışında YTÜ Harita Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halil ERKAYA, YTÜ Harita Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi ve HKMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyesi Taylan ÖCALAN ve YTÜ Harita Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Füsun Balık ŞANLI konuşmacı olarak yer aldılar, konuşmalarında YTÜ Harita Mühendisliği Bölümü ve Harita Kadastro ve Mühendisleri Odası hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Etkinlik, Oda Öğrenci Komisyonu üyeleri tarafından HKMO Öğrenci Üyeliği’nin, Yaz Eğitim Kampları, Genç Haritacılar Günleri, İstanbul Haritacıları Sosyal Çalıştayı gibi bir dönem boyunca gerçekleştirilen etkinlik ve çalışmaların tanıtılmasıyla devam etti.

HKMO İstanbul Şubesi tarafından çeşitli ikramların sunulmasının ardından etkinlik, müzik dinletisi ile son buldu.

27 Ekim 2010 tarihinde düzenlenen İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Tanışma Çayı’nda sosyal sorumluluk projelerine destek adına Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)’nın sunumu da güne ayrı bir anlam katmıştı.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.