Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » YÖK, ÖYP Kadrolarını Açıkladı

“Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına İlişkin Usul ve Esaslar” uyarınca, Yükseköğretim Kurumlarına Alan sınavı yapılan Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) araştırma görevlisi kadroları dışında merkezi yerleştirme ile yapılacak ÖYP araştırma görevlisi kadrolarına atama yapılacak.

Sinop Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü tarafından da bir araştırma görevlisi kadrosu açıklandı.

Sinop Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü tarafından da bir araştırma görevlisi kadrosu açıklandı.

Sinop Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü tarafından da bir araştırma görevlisi kadrosu açıklandı.

30 Aralık 2015 tarihinde ilan edilen ÖYP araştırma görevlisi kadrolarına tercih işlemleri 4 Ocak 2016 (Saat:14:00) – 15 Ocak 2016 (Saat:17:00) tarihleri arasında Yükseköğretim Kurumunun (YÖK) resmi internet sitesi üzerinden yapılacak.

Başvuru yapılabilmesi için adayların, 31.07.2008 tarihli Resmi gazetede yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”te belirtilen şartları sağlıyor olmaları gerekiyor.

Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında, araştırma görevlisi kadrolarına merkezi yerleştirme yapılacağından, adayların lisans not ortalamasının % 35’si, (ALES) puanının % 50i, ve varsa Yabancı Dil Sınavı Puanının % 15‘i dikkate alınacak.

Başvuru için genel şartlara buradan ulaşabilirsiniz…

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.