Buradasınız: Haberita » Teknoloji » Yeni Nesil Uçan Kameralar

Swinglet CAM

Swinglet CAM radyo dalga ile kontrol ediliyor.

SenseFly’nin piyasaya sunduğu Swinglet CAM adlı kameralı uçurtmalar hem kullanışı hem de fiyatları bakımından dikkat çekiyorlar. İlk bakışta inanması güç bir ürün gibi dursa da elde edilen görüntü kalitesiyle ezberleri bozuyor.

Otopilot (GPS, IMU entegreli) özelliği kendi kalkış ve inişini ve belirlediğiniz uçuş güzergahını takip etmesini sağlıyor. Lithium polimer batarya ile ortalama 40 km/s hızla 60 dakika civarında uçuş yapabiliyor. Radyo Kontrol alıcısı Swinglet’i sizin kullanımınıza sunuyor.

Swinglet CAM kendisi havalanıp iniş yapabiliyor, portatif özelliğe sahip. Size yalnızca e-mo-tion adı verilen program yardımıyla uçuş güzelgahını belirlemek kalıyor. Eğer temel programlama becerisine sahipseniz, 10.600 $  civarında olan bu uçurtma ile sizde fotoğraf çekebilirsiniz.

Aradığınız özellikleri bulamamanız durumunda kendi Swinglet’inizi ihtiyacınıza göre düzenliyorsunuz. 150g’dan hafif her türlü sensör Swinglet ‘e yerleştirilebiliyor. SenseFly her türlü görüş ve öneriye açık olduğunu belirtiyor.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.