Buradasınız: Haberita » Teknoloji » Trimble Uygulama Geliştirme Araçları ile Limit Sizsiniz

Trimble Uygulama Geliştirme Araçları

Trimble, GNSS cihazlarında uygulama geliştirme imkanı sunuyor.

Trimble, duyurduğu uygulama geliştirme araçları ile kullanıcılarına ellerindeki GNSS cihazlarında uygulama geliştirme imkanı sunuyor. Trimble marka bir GNSS cihaz sahibi istediğinde eksik gördüğü bir özelliği, sunulan uygulama geliştirme araçları ile kendi hazırlayabilecek.  Böylece cihaz sahibi, elindeki cihaz üzerinde tam hakimiyet kurarak gelecekte ihtiyaç duyabileceği yazılımları kendi geliştirecek ve böylece proje maliyetlerini de azaltmış olacak.

Trimble, sunulan geliştirme araçlarını uygulama geliştiricilerine nasıl kullanacaklarını öğretebilmek için bir de internet portalı oluşturdu. Bu portalda; geliştirme araçları, servisler, dokümantasyon ve bir de ilgili konuların tartışılabileceği geliştirici forumu bulunuyor.

Trimble tarafından hazırlanan “The GPS Pathfinder Field Toolkit” adlı araç, GPS destekli Win32 ve Windows Mobile platformları için uygulama geliştirilmesi için araçlar içerirken, “The MobileGNSS Field and Office Tools” adlı geliştirme aracı geliştiricilere ArcGIS çözümleri ile uygulama geliştirme imkanı sunuyor.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.