Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » TCDD’den Harita Mühendisi Alımı

Devlet Personel Başkanlığının internet sitesindeki ilana göre, T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 295 işçi alımı gerçekleştirecek, bunlardan 7 tanesi geomatik/harita mühendisi.

TCDD 7 geomatik/harita mühendisi alımı gerçekleştirecek.

T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğünün alımı Türkiye Çalışma ve İş Kurumunun açık iş ilanlarında 12.12.2017 – 21.12.2017 tarihleri arasında ilan edilecek.

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, 12-21 Aralık 2017 tarihleri arasında Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine başvuru yapabilirler. Başvuru yapmak isteyen adayların dikkat etmesi gereken hususlar TCDD web sitesinde (http://www.tcdd.gov.tr) yayınlanacak.

KPSS 2017/2′de T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Ankara (8), İzmir (1), Sivas (2), Afyonkarahisar (2), Malatya (2) ve Adana (1) 6 ile olmak üzere toplamda 16 geomatik/harita mühendisi alımı gerçekleştirmişti. TCDD bu defa ise Ankara (2), Afyonkarahisar (3), Kırıkkale (1) ve Yozgat (1) 4 ile olmak üzere toplamda 7 geomatik/harita mühendisi alımı gerçekleştiriyor.

Harita Mühendisliği/Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği/Geomatik Mühendisliği/Jeodezi ve Haritacılık bölümü mezunu adaylar Afyonkarahisar’da Afyonkarahisar 3.Demiryolu Yapım Grup Müdürlüğünde, Ankara’da Demiryolu Yapım Dairesi Başkanlığında, Kırıkkale’de Kırıkkale 5.Demiryolu Yapım Grup Müdürlüğünde ve Yozgat’ta ise Yozgat 4.Demiryolu Yapım Grup Müdürlüğünde görev yapacaklar.

Söz konusu ilana buradan ulaşabilirsiniz.

buy-kamagra-oral-jellies.com

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.