Buradasınız: Haberita » Etkinlik » Mesleğimize dair Bilirkişilik Hakkında Ne Kadar Bilgi Sahibiyiz?

Etkinlik, 17 Aralık 2016 tarihinde 14.00-17.00 saatleri arasında HKMO İstanbul Şubesinde gerçekleştirilecek.

Adli ve İdari Yargı Bilirkişiliğinde Geomatik/Harita Mühendisliği bir yana “Bilirkişilik” hakkında ne kadar bilgi sahibiyiz?İşte bu soruların cevaplarını sorguluyorsanız bu etkinlik tam size göre.

“Adli ve İdari Yargı Bilirkişiliğinde Harita Mühendisliği” etkinliği mesleğimize dair Adli ve İdari Yargıda Bilirkişiliğe dair yeni bakış açısı ortaya koyuyor.

Etkinlik, 17 Aralık 2016 Cumartesi günü 14.00-17.00 saatleri arasında Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesinde gerçekleştirilecek.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 22.Dönem Arazi Yönetimi Komisyonu, Mekansal Bilişim ve CBS Komisyonu ve İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Çalışma Grubu Üyeliği görevlerinde bulunmuş olan Harita Yüksek Mühendisi Alişir ÖZPERÇİN, Harita Yüksek Mühendisi Mahmut GÜLTEKİN, Harita Mühendisi ve Avukat olan Recep BAKİ ise etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak.

Tecrübe ve teknik altyapının bu kadar ön plana çıktığı bir mesleğimiz varken “Bilirkişilik” üzerine düşünmenin zamanı sizce de gelmedi mi?

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.