Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » İller Bankası A.Ş’den Harita Mühendisi Alımı

İller Bankası A.Ş’nin internet sitesindeki ilana göre, İller Bankası A.Ş İller Bankası, 200 Teknik Uzman Yardımcısı alacak, bunlardan 15 tanesi de harita mühendisi.

Bankaya giriş sınavı ile Yurt İçi Hizmet Birimlerinde sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere Teknik Uzman Yardımcısı alınacak.

İller Bankası A.Ş 15 adet harita mühendisi alacak.

İller Bankası A.Ş 15 adet harita mühendisi alacak.

Sınava girmek isteyen adaylar İş Talep Formu’nu 15/07/2016 – 29/07/2016 tarihleri arasında Bankanın web sayfasından (www.ilbank.gov.tr) doldurup JPEG formatındaki 4,5×6 ebatında vesikalık fotoğraflarını da ekleyerek elektronik ortamda gönderecekler.

Sınava katılma şartlarında bazı maddeler özellikle dikkat çekiyor:

Birincisi, 01/01/2016 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

İkincisi, banka tarafından daha önce açılan giriş sınavlarına bir defadan fazla girmemiş olmak.

Üçüncüsü, 2015 veya 2016 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSSP1 puan türünden yetmiş (70) ve üzeri puan almak kaydıyla, en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere ayrılan kontenjanın on (10) katı kadar aday arasına girmek.

Son olarak, İngilizce, Fransızca, Almanca ve Arapça dillerinin birinden ilan tarihi itibariyle 2015 veya 2016 yıllarında yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından 50 puan almış olmak veya buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan belgeye sahip olmak.

İller Bankası A.Ş. Yurt İçi Hizmet Birimlerine Alınacak Teknik Uzman Yardımcısı Sayısı ve Branşlar İtibari ile Dağılımları

İller Bankası A.Ş. Yurt İçi Hizmet Birimlerine Alınacak Teknik Uzman Yardımcısı Sayısı ve Branşlar İtibari ile Dağılımları

Not: Yurt İçi Hizmet Birimlerine atanacak adayların atandıkları yerde en az üç yıl süreyle çalışmaları zorunlu.

Sözleşmeli olarak çalıştırılacak olan harita mühendislerinin yer alacağı görev yerlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar 03/08/2016 – 07/08/2016 tarihleri arasında “Sınav Giriş Belgesi”ni “gazisem.gazi.edu.tr” adresinden alacak.

Yazılı sınav 07/08/2016 Pazar günü Ankara’da yapılacak olup ayrıca sınav yeri ve saati Sınav Giriş Belgesinde belirtilecek.

Sözlü sınav Ziraat Mahallesi 657.Sokak No: 14 Altındağ/ANKARA adresinde yapılacak olup, sözlü sınav tarihi yazılı sınav sonuçları ile birlikte Banka web sayfasında ilan edilecek.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.