Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sivil Memur Alımı Gerçekleştirecek

Hava Kuvvetleri Komutanlığı sivil memur alımı gerçekleştirecek. Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sitesindeki ilana göre Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na toplamda 19 memur alımı olacak, bu alınacak kadronun 2 tanesi de harita kadastro teknikeri.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na toplamda 19 memur alımı olacak, bu alınacak kadronun 2 tanesi de harita teknikeri.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na toplamda 19 memur alımı olacak, bu alınacak kadronun 2 tanesi de harita kadastro teknikeri.

Başvurular, bugün saat 17:00’da başladı, 25 Ocak 2016 Pazartesi günü saat 08:00’da sona erecek. Başvurular sadece www.tekok.edu.tr internet adresinde yer alan başvuru linkinde ilgili alanlara gerekli bilgileri doldurarak yapılacak.

Başvurusu kabul edilen adaylara 12 Şubat 2016 Cuma günü www.tekok.edu.tr internet adresinden bilgi verilecek ve seçim aşamalarına getirilmesi gereken belgeler duyurulacak.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Diyarbakır(1) ve Batman (1) olmak üzere 2 harita kadastro teknikeri alacak. Bu alım için uygulanacak sınav şekli mülakat sınavı olacak.

Harita Kadastro Teknikerliği ünvanı için belirlenen niteliklerde adayın erkek olması, Harita, Harita Kadastro, Harita ve Maden Ölçme, Harita Teknikerliği, Harita ve Kadastro, Tapu ve Kadastro, Tapu Kadastro veya Tapu Kadastro önlisans programlarının birinden mezun olması ve 2014 yılı Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP93 puanına sahip olması yer alıyor. Diğer başvuru şartlarına kılavuzdan ulaşabilirsiniz.

Temin süreci ön başvuru, mesleki yeterlilik sınavı (Her ünvan için yapılmamaktadır, harita kadastro teknikerliği alımı için de sadece mülakat sınavı yapılacak.) mülakat sınavı (Her ünvan için yapılmaktadır.), sağlık raporu işlemleri ve güvenlik soruşturması aşamalarından oluşuyor.

Ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz, kılavuzu okumadan lütfen başvuru yapmayınız.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.