Buradasınız: Haberita » Yaşam » Harita Mühendisliği Öğrencisinden Sosyal Gönüllülük

Sosyal Gönüllülük Projesi

Çağlar TOZLUOĞLU, "Türkiye'de 7 Bölgeye 7 Kütüphane" adında önemli bir sosyal gönüllülük projesinde yer alıyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi Geomatik Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi Çağlar TOZLUOĞLU önemli bir sosyal gönüllülük projesinde yer alıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Eğitim Komisyonu Üyesi olan Çağlar TOZLUOĞLU, “Türkiye’de 7 Bölgeye 7 Kütüphane” adında önemli bir sosyal gönüllülük projesinde yer alarak birlikte çalıştığı meclis üyeleri ile Van’ın Başkale İlçesi Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na kütüphane açmak için gitti.

Van Valisi Münir KARALOĞLU da Van’da bu projeye imza atan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerini makamında ağırladı. Üniversite gençlerinin böyle projelerde görev almasının çok önemli olduğunu anlatan KARALOĞLU, “Sizin yapmış olduğunuz hareket belki maddi olarak çok büyük değil ama manevi olarak çok büyük. İstanbul’da yaşayan, bu şehirde üniversite okuyan gençlerin özellikle bölgenin eğitimi ile ilgilenir olması çok önemli. Biz de zaten onu arzu ediyoruz.” dedi.

Çağlar TOZLUOĞLU, bölgeye gitmeden kendisinin de bölgeyle alakalı ön yargıları olduğunu fakat gelip gördükten sonra düşüncelerinin tamamen değiştiğini belirtti.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.