Buradasınız: Haberita » Eğitim » Gümüşhane’de İbrahim KALAYCI Dönemi

Gümüşhane Üniversitesi

Gümüşhane Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü Yeni Bölüm Başkanı Doç. Dr. İbrahim KALAYCI.

Gümüşhane Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü’nde Bölüm Başkanlığı görevine Doç. Dr. İbrahim KALAYCI atandı. Daha önce bu görevde 15 Aralık 2008 tarihinden bu yana Yrd. Doç. Dr. Kemal ÇELİK bulunuyordu.  31 Aralık 2010 tarihinde bölüm başkanı olan Doç.Dr. İbrahim KALAYCI, 1 Şubat 2010 tarihinde Selçuk Üniversitesi’nden ayrılıp Gümüşhane Üniversitesi’nde göreve başlamıştı.

1997 yılında Yüksek Lisansı’nı ve 2003 yılında ise doktorasını Konya Selçuk Üniversitesi’nde tamamlayan İbrahim KALAYCI, 26 Kasım 2010 tarihinde ise doçentliğini aldı. KALAYCI’nın ilgi alanları; GPS Ölçmeleri, Ölçme Tekniği, 3D Modelleme.

Gümüşhane Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünde şu anda 2 Doçent, 6 Yardımcı Doçent, 1 Öğretim Görevlisi ve 7 Araştırma Görevlisi bulunuyor. Bölümde 2011-2012 öğretim yılından itibaren Yüksek Lisans Eğitimi verilmeye başlanacak.

Haberita‘ya açıklamalarda bulunan Bölüm Başkanı Doç. Dr. İbrahim KALAYCI, bölümün gelişimini vurgulayarak, “Bölümümüz MÜDEK akreditasyon çalışmalarına başladı. Bu doğrultuda öncelikle ders programları istenilen kriterlere uygun hale getirildi ve 2010-2011 öğretim yılında kayıt yaptıran öğrencilere uygulanmaya başladı. Ayrıca bölüm laboratuar imkanları da son yıllarda zenginleştirildi, 4 adet GPS ve 3 adet Total Station bölüm laboratuarına kazandırıldı.” dedi.

Gümüşhane Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü 2009 yılından bu yana II.Öğretim programıyla da Eğitim-Öğretim gerçekleştiriyor.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.