Buradasınız: Haberita » GPS » GPS Artık Kol Saatimizde!

Nike+ SportWatch GPS

Nike+ SportWatch GPS, özellikle koşu yapanlar için benzersiz bir ürün.

GPS farklı uygulamalarda yer alarak şaşırtmaya devam ediyor. Nike ve Tomtom işbirliği ile Nike+ SportWatch GPS adında GPS’li spor saati üretildi. 2011 Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı’nda tanıtılan Nike+ SportWatch GPS, özellikle koşu yapanlar için benzersiz bir ürün.

Nike+ SportWatch GPS, sadece üç buton ve navigasyona yönelik bir dokunmatik ekranla sade bir arayüze sahip. Konum bilgisini toplarken koşu sürelerini, mesafelerini ve hızlarını, koşucunun yaktığı kaloriyi ekranına yansıtan Nike+ SportWatch GPS, ayakkabı bazlı Nike+ Sensor ile hız ve katedilen mesafeyi oldukça hassas hesaplıyor.

Önceki koşuların verilerini de tutan Nike+ SportWatch GPS ile koşu turları programlanabiliyor. Kalp Atış Hızı Monitörü ile sağlık bilgisi de sunuyor. Nike+ SportWatch GPS’den Mac veya PC’ye usb girişi vasıtasıyla veriler aktarılabiliyor.

Nikeplus.com koşuculara son koşularıyla ilişkili GPS haritalama sistemi, toplam koşulan kilometre, hız ve eğim bilgilerini sunuyor.

ABD‘de satışa sunulacak olan Nike+ SportWatch GPS’in ön görüntülerine, Nikerunning.com ve TomTom.com adreslerinden ulaşılabiliyor.

Etiketler:,
Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.