Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tarafından Yardımcı Doçent Alınacak

Gaziosmanpaşa Üniversitesi

Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından bir yardımcı doçent alınacak.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü’ne bir yardımcı doçent alınacak.

İlan 26.12.2010 tarihinde ve 27797 sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Adayların başvuru dosyasında; özgeçmiş, lisans, yüksek lisans, doktora belgeleri, yayın listesi ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 nüsha bulunması gerekiyor.

Yardımcı doçentliğe başvuracak adaylarda dilekçe ve eklerinde, başvurdukları anabilim dalını ve yabancı dillerini belirten dilekçe, 2 adet fotoğraf, özgeçmiş, lisans, yüksek lisans, doktora belgeleri, yayın listesi, puanlama tablosu, yabancı dil belgesi (var ise), askerlik durum belgesi ve kurum dışından başvuranlar için kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmış ya da halen çalışmakta olanlar için onaylı hizmet belgesi yer alıyor.

Yardımcı doçent kadrolarına başvuracak adaylar Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından yabancı dil sınavına tabi tutulacak, yabancı dil sınav tarihi ve yeri adaylara Gaziosmanpaşa Üniversitesi websitesinden duyurulacak.

Adaylar Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin ilgili dekanlıklarına şahsen müracaat edebilecekler, başvuru için son tarih ise 10 Ocak 2011 Pazartesi.

İlan ile ilgili başvuru şartları, başvuru şekli ve gerekli belgeler gibi konularda detaylı bilgiye Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin resmi websitesinden erişilebilir.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.