Buradasınız: Haberita » Yaşam » A’dan Z’ye Gayrimenkulle ilgili Merak Ettikleriniz

Gayrimenkulden Para Kazanmak

Gayrimenkulden Para Kazanmak ile A'dan Z'ye gayrimenkulle ilgili merak ettikleriniz.

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut YAZICI, Scala Yayıncılık’tan çıkardığı “Gayrimenkulden Para Kazanmak” adlı kitabı ile gayrimenkul yatırımıyla ilgili bakış açınızı değiştirecek.

Gayrimenkule doğru yatırım yapıp para kazanmak isteyen herkesin yatırım yapmadan önce bilmesi gerekenleri çok yalın bir dille anlatan YAZICI, 16 yıllık tecrübesiyle gayrimenkul yatırımcısına adeta ışık tutuyor.

İnternette “Vatandaş soruyor Cansel Turgut cevaplıyor” adında bir köşesi de bulunan YAZICI, insanların sorularının genelde aynı olduğunu gördüğünü ve bu nedenle kitabı herkesin anlayacağı bir dille yazmaya çalıştığını belirtiyor.

Cansel Turgut YAZICI

Cansel Turgut YAZICI, Haberita'ya özel açıklamalarda bulundu.

Lisanlı Değerleme Uzmanı Cansel Turgut YAZICI, yaklaşık bir yılda kitabı tamamladığını, işlerinin yoğunluğu sebebiyle bu sürenin uzadığını söyledi. Sıkıcı olmamasına özen gösterdiğini vurgulayan YAZICI, “Herkesin anlayacağı bir dili ve üslubu olmasını istedim. Sıkıcı olmasın, insanlar bir eğitim kitabı gibi okumasın genel bilgi edinmek için okusun diye düşünerek hazırladım. Sık sorulan sorular, genelde yapılan yanlışları anlatarak halkımızı bir anlamda bilinçlendirmek istedim.” dedi.

Sektörün profesyonellerine yön gösterici bir kitap yazılmasının kolay bir proje olmadığını belirten YAZICI, belki sektörün birkaç profesyoneli ile bu çalışmanın yapılabileceğini söyledi. Cansel Turgut Yazıcı, gayrimenkul terimleri İngilizce-Türkçe sözlüğü üzerinde çalıştıklarını ancak henüz ham halde olduğunu ifade etti.

Gayrimenkulden Para Kazanmak , “Adım Adım İlerleyerek Gayrimenkul Yatırımcısı Olmak”, “Yeni Gayrimenkul Yatırımcısının Bilmesi Gerekenler”, “Meraklı Gayrimenkul Yatırımcısı için Gerekli Bilgiler” olarak 3 bölüme ayrılıyor.

Kitapta, oturmak için ev alma ile yatırım için ev almanın farklılıklarını net olarak görebiliyorsunuz. Konut projeleri son dönemde çok gündemde, peki konut projelerini tercih ederken nelere dikkat etmeliyiz? Ofis, dükkan gibi ticari yatırım yapmanın püf noktaları nelerdir? Bir mülkü kiralarken veya kiracınızı tahliye ederken hangi hususlar önemlidir? Tüm bu sorularınızın cevabı Cansel Turgut YAZICI’nın “Gayrimenkulden Para Kazanmak” adlı kitabında.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.