Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Cumhur Arabacı, “Kriz dönemlerinde eleman eksiltme yoluna hiç başvurmadık.”

Cumhur Arabacı

Arabacı, hedeflerinin kontrollü bir şekilde büyümek olduğunu ifade etti.

Harita sektöründe 1991’den bu yana projelerini devam ettiren Çağdaş Harita Ltd. Şti.’nin Genel Müdürü Cumhur ARABACI son çalışmaları hakkında Haberita‘ya özel bilgi verdi.

Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi (TKMP) kapsamında çalışmalarının devam ettiğini belirten Cumhur ARABACI, “ Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi (TKMP) kapsamında Bursa Bölge Müdürlüğü Yetki sahasındaki Balıkesir Ayvalık İlçesi Kadastro Harita ve Bilgilerin Güncellenmesi (3402 S.K./22-a) ile Pafta ve Teknik Arşiv Verilerinin Bilgisayar Ortamına Aktarılmasına hızla devam etmekle birlikte İstanbul ili muhtelif bölgelerde Arsa ve arazi düzenlemesi konusunda çalışmalarımız sürmektedir.” dedi.

Çağdaş Harita, aynı zamanda sosyal etkinliklere de desteğini sürdürmeye devam ediyor. Çağdaş Harita son olarak Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü ve Kolones Biişim ve Mühendislik Hizmetleri tarafından düzenlenen Harita İş Günleri 2010’da Gümüş Sponsor olarak yer aldı. Çağdaş Harita, etkinliğin ikinci gününde bir sunum gerçekleştirdi.

Kontrollü bir şekilde büyümeyi hedeflediklerini ve bunu da şu ana kadar başardıklarını ifade eden Cumhur ARABACI, harita sektöründeki ekonomik istikrarsızlığın özellikle temkinli olmaya yol açtığını belirtiyor. Cumhur Arabacı, Çağdaş Harita olarak kriz dönemlerinde eleman eksiltme yoluna hiç başvurmadıklarına dikkat çekiyor. Arabacı, bunu başarmanın yolunu da teknolojiye süreç içerisinde sürekli yatırım yapılması gerekliliği hesaba katıldığında bütçe dengelerinin hassas olarak korunmasına bağlıyor.

Cumhur Arabacı, son olarak kısa vadede çalışmalarını, “Firmamızın uzmanlık ve çalışma alanları Mühendislik Ölçmeleri, Kadastro Uygulamaları ve Arsa ve Arazi Düzenlemeleri olduğundan, ülkemizdeki kentlerin gelecekte sosyokültürel ve sosyoekonomik anlamda daha ileri seviyede olabilmesi için Kentsel Tasarım, Kentsel Dönüşüm ve Kentsel Gelişme alanlarının oluşumunda etkin görev alabilmek için çalışmalarımız devam etmekte olup kurumsal anlamda Gayrimenkul, Proje ve İnşaat alanında iştirak oluşturma sürecini başlatmış bulunmaktayız.” şeklinde açıkladı.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.