Buradasınız: Haberita » Etkinlik » TMMOB 3. Coğrafi Bilgi Sistemleri Kongresi Antalya’da

Coğrafi Bilgi Sistemleri Kongresi 2011 Hazırlıkları

TMMOB 3. Coğrafi Bilgi Sistemleri Kongresi Antalya'da düzenlenecek.

TMMOB 3. Coğrafi Bilgi Sistemleri Kongresi hazırlıkları sürüyor. Kongre ile ilgili ilk toplantı 25 Aralık 2010 tarihinde Ankara‘da HKMO MİSEM Haldun Özen Toplantı Salonu’nda düzenlendi.

TMMOB 3. Coğrafi Bilgi Sistemleri Kongresi 31 Ekim – 04 Kasım 2011 tarihleri arasında Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’nin ev sahipliğinde Antalya’da düzenlenecek. Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı, 12. Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı Başkanlığı görevini de yürütmüş olan HKMO Fotogrametri ve Uzaktan Algılama Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Dursun Zafer ŞEKER.

İki senede bir düzenlenen TMMOB Coğrafi Bilgi Sistemleri Kongrelerinin birincisi Ulusal Coğrafi Bilgi Sistemleri 2007 Kongresi “Ortak Veri, Ortak Bilgi, Ortak Dünya...” sloganıyla 30 Ekim – 02 Kasım 2007 tarihleri arasında Trabzon’da Karadeniz Teknik Üniversite’sinde gerçekleştirilmişti.

Bir önceki kongre ise 2-6 Kasım 2009 tarihleri arasında “Yaşanabilir gelecek için…” sloganıyla İzmir’de Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştildi. Kongrenin Coğrafi Bilgi Teknolojileri Fuarı’nda Başarsoft, Emi Harita, Universal Bilgi Teknolojileri, Progis, Geomatics, Geocad, Netcad, Esri Türkiye, Mescioğlu Mühendislik, Sampaş, Belsis, Bentley, Altın Kartal ve Köklü Mühendislik firmaları yer aldı.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.