Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Bolu İl Özel İdaresinden Harita Mühendisi Alımı

Bolu İl Özel İdaresi tarafından 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 36’ncı maddesi çerçevesinde; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesi hükümlerine göre 18 adet tam zamanlı sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bunlardan bir tanesi de harita mühendisi.

Başvuru alımı 1 Mart 2017 tarihinde başlayacak 10 Mart 2017 tarihinde sona erecek.

Bolu İl Özel İdaresi, 18 adet sözleşmeli personel alacak.

Adayların Bolu İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden temin edecekleri iş talep formu, KPSSP3 sonuç belgesi fotokopisi, diploma fotokopisi, son altı ay içinde çekilmiş olan iki adet fotoğraf, yerleşim yeri belgesi, nüfus  cüzdan fotokopisi (T.C. Vatandaşlık No’su olan), kısa özgeçmişini anlatan belge ile birlikte İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. (Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.)

İstenen şartlara haiz olup, başvurusu kabul edilen ve onaylanan bütün adaylar mülakat/sözlü sınavına çağrılacak.

Adaylarda aranan genel şartlarda;

  • 2016 yılı KPSS (P3) puan türünden 55 ve üzeri puan almış olma,
  • Son 3 aydır Bolu’da ikamet ediyor olmak (!), Bunu Nüfus Müdürlüğünden alacağı yazıyla belgelendirme,

maddeleri dikkat çekiyor.

Harita mühendisleri adayları için aranan özel şartlarda ise;

  • Türkiye’deki veya denkliği YÖK tarafından onaylanmış yurt dışındaki üniversitelerin “Harita Mühendisliği(Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği)” bölümünden lisans seviyesinde mezunu olma,
  • GPS kullanabilmek,

maddeleri zorunlu olup,

Ayrıca;

  • 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa hakim olma,
  • Coğrafi Bilgi Sistemi konusunda bilgi sahibi olma,
  • Mesleki konularla ilgi bilgisayar program dillerinden (Netcad veya Autocad, Solidworks, ABAQUS vb.) en az birini iyi derecede kullanma,

maddeleri bulunuyor.

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar Bolu İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonunda 20-24 Mart 2017 tarihleri arasında yapılacak olan sözlü/mülakat sınavına tabi tutulacaklar, sözlü/mülakat sınav programı Bolu İl Özel İdaresi web sayfasından duyurulacak.

Sınav sonuçları, mülakat tarihi bitiminden itibaren 10 iş günü içinde İl Özel İdaresi ilan panosunda ve Bolu İl Özel İdaresi web sayfasından (www.boluozelidaresi.gov.tr) açıklanacak.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.