Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Bitlis Eren Üniversitesi Öğretim Görevlisi Alacak

Tatvan Meslek Yüksekokulu

Tatvan Meslek Yüksekokulu

Bitlis Eren Üniversitesi tarafından Tatvan Meslek Yüksekokulu’na Harita Mühendisliği veya Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü mezunu öğretim görevlisi alınacak.

İlan Bitlis Eren Üniversitesi tarafından 21 Aralık 2010 tarihinde yayınlandı. Başvuracak adaylarda Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’ndan (ALES)  mezun olduğu alanla ile ilgili en az 70 puan almış olmak ve Sosyal Güvenlik Kurumundan belgelendirmek kaydıyla alanları ile ilgili en az iki yıl tecrübeli olmak gibi şartlar aranıyor.

Başvuracak adaylardan öğrenim belgelerinin suretleri ve transkriptlerinin yanında varsa bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan bir evrakı da takım dosya halinde başvuru dilekçesi, özgeçmiş, diploma veya onaylı sureti, nüfus cüzdan fotokopisi, erkek adaylar için askerlik durum belgesi ve 2 adet vesikalık fotoğrafla birlikte müracaat yerine teslim etmeleri isteniyor.

Adaylar Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile müracaat edebilirken ilanın yayınlandığı 21 Aralık 2010 tarihinden itibaren 15 gün içerisinde adayların müracaatlarını gerçekleştirmeleri gerekiyor.

İlan ile ilgili başvuru şartları, başvuru şekli ve gerekli belgeler gibi konularda detaylı bilgiye Bitlis Eren Üniversitesi’nin resmi websitesinden erişilebilir.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.