Buradasınız: Haberita » Eğitim » Bu Programın İlk Öğrencilerinden Olabilirsiniz!

Bir yüksek lisans programı da Akdeniz Üniversitesinden!Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Uzaktan Algılamaya ilgi duyuyorsanız bu program tam size göre olabilir.

Akdeniz Üniversitesinde Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri yüksek lisans programının kontenjanı 15 kişi ile sınırlı.

Akdeniz Üniversitesinde Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri yüksek lisans programı açılıyor. Kontenjan 15 kişi ile sınırlı. Uzaktan algılama ve CBS konusunda araştırma yapmak isteyen tüm lisans mezunlarına başvuruların açık olduğu bu programın ilk öğrencilerinden olabilirsiniz.

Farklı disiplinlerden, farklı bölümlerden öğretim üyelerinin katkı verdiği bu yepyeni yüksek lisans programına başvurularınızı 18 – 26 Temmuz 2016 tarihleri arasında ONLİNE olarak yapabilirsiniz.

Başvurularınızı ONLİNE olarak 18 Temmuz 2016 tarihinden itibaren 26 Temmuz 2016 tarihine kadar https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu adresinden yapabilirsiniz.

Başvurusu geçerli olan adayların mülakat/yazılı sınavları 8 Ağustos 2016 tarihinde saat 10.00‘da adayın başvurmuş olduğu Anabilim Dalında yapılacak.

Online Başvuru Adresi: https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu

Ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.