Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » 4 Üniversiteden Akademik Personel Alımı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Fotogrametri Anabilim Dalı 1 ve Kamu Ölçmeleri Anabilim Dalına 1 olmak üzere 2 Yardımcı Doçent alımı gerçekleştirecek. Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sitesindeki ilanda Fotogrametri Anabilim Dalı için “Coğrafi bilgi sistemi ile gürültü haritası üretimi konusunda çalışma yapmış olmak” ve Kamu Ölçmeleri Anabilim Dalı için ise “Kıyı yönetimi ve kentleşme konularında çalışmalar yapmış olmak” açıklaması bulunuyor. Başvurular 11 Aralık 2015 mesai bitiminde sonlanıyor.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

4 üniversite akademik personel alımı gerçekleştirecek.

4 üniversite akademik personel alımı gerçekleştirecek. Toplamda 3 Yardımcı Doçent, 1 Doçent, 1 de Profesör alınacak.

Gümüşhane Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü Kamu Ölçmeleri Anabilim Dalına 1 Doçent alımı gerçekleştirecek. Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sitesindeki ilanda bu kadro için “Harita Mühendisliği Bilim alanında Doçentlik ünvanı almış olmak” açıklaması yer alıyor. Başvurular 11 Aralık 2015 tarihinde bitiyor.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

Bülent Ecevit Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Geomatik Mühendisliği Bölümü 1 Yardımcı Doçent alımı gerçekleştirecek. Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sitesindeki ilanda bu kadro için “InSAR tekniği ile deformasyon izleme konusunda çalışmalar yapmış olmak” açıklaması bulunuyor. Başvurular 30 Kasım – 14 Aralık tarihleri arasında yapılabilecek.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü Ölçme Tekniği Anabilim Dalına 1 Profesör alımı gerçekleştirecek. Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sitesindeki ilanda bu kadro için “GPS destekli detay alımı konularında çalışmaları olmak” özel şartı yer alıyor. Başvurular 1 Aralık – 16 Aralık 2015 tarihleri arasında alınacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.