Buradasınız: Haberita » Eğitim » YTÜ Harita Mühendisliği Bölümü’nden Önemli Bir Girişim

Yıldız Teknik Üniversitesi 100.yıl

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin 100.yılı olması dolayısıyla öğrencileri güzel etkinlikler bekliyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü önemli bir girişime imza attı. Bölüm, çok düzenli bir Google grup ile öğrencileri ve mezunları ile aktif iletişim kurmayı başardı. Üniversite içerisindeki diğer bölümler de örnek alarak böyle bir çalışma gerçekleştirme hazırlığında.

Çok kısa bir zaman önce açılmasına rağmen grubun üye sayısı 1000‘e yaklaştı. Grup ile öğrenci, öğretim elemanları, mezun harita mühendisleri ve işveren harita mühendislik firmalarının bir araya getirilmesi amaçlanıyor. Ayrıca grup içerisinde ders notları, iş ilanları ve harita mühendisliğinden güncel haberler paylaşılıyor.

YTÜ Harita Mühendisliği öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr.Niyazi ARSLAN ve Yrd.Doç.Dr.Cüneyt AYDIN‘ın katkılarıyla Google Groups’da YTÜ HARİTA MÜHENDİSLİĞİ adı altında kurulmuş olan gruba buradan ulaşılabilir.

Ayrıca bölüm içerisinde oluşturulan Yıldız Harita Tanıtım Komisyonu ile de bölümün tanıtım çalışması yürütülerek harita mühendisliğinin tanıtımına katkı sağlanıyor.

Haberita olarak tüm Yıldız Harita Mühendisliği mezunlarını desteğe çağırıyoruz. Haberita böyle bölüm içi iletişimi güçlendirecek ve mesleğimizi geliştirecek platformlarını desteklemeye devam edecek. Bu tarzda girişime sahip ilgili bölümler Haberita’ya ulaşırlarsa haberita desteğini her zaman gösterecek.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.