Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » TapuTakas Protokol İmza ve Tanıtım Töreni Gerçekleştirildi

Çırağan Sarayı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Takasbank arasında “TapuTakas” uygulaması protokol imza ve tanıtım törenine ev sahipliği yaptı. Törende Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris GÜLLÜCE, Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut GÜNEY, Takasbank Genel Müdürü Murat ULUS, Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin KESİMOĞLU, Tapu Dairesi Başkan Vekili Yusuf YALÇIN ve iki kurumun Üst düzey bürokratları yer aldı.

TapuTakas 5 adımda gerçekleşiyor.

TapuTakas 5 adımda gerçekleşiyor.

TapuTakas projesi ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Takasbank arasında yürütülen ortak çalışma ile gayrimenkul alan ve satan tarafların varlıklarını aynı anda, hızlı ve güvenilir bir ortamda el değiştirecektiğini ifade eden Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris GÜLLÜCE, böylece alıcı ve satıcı arasında güven ortamı sağlanacak, satış bedeli kayıt altına alınarak güvenli ortamda tutulmuş olacak dedi.

Teknik altyapısı tamamlanan ve uygulamaya giren TapuTakas sistemi ile gayrimenkul alışverişinde yaşanan güven problemi, sahte para, hırsızlık ve dolandırıcılık riskleri artık son buluyor.

Kullanım ya da yatırım amaçlı tüm gayrimenkul alım satım bedellerinin ödenmesinde TapuTakas kolay, güvenli ve uygun fiyatlı hizmet sunuyor. TapuTakas sistemininde işlem 5 kolay adımda gerçekleşiyor.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.