Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » TKGM’den Tapu ve Kadastro Teknikeri ve Büro Personeli Alımı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün internet sitesindeki ilana göre Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak toplam 54 sözleşmeli personel alımı yapacak. Bunların 40’ı büro personeli ve 14’ü ise tapu ve kadastro teknikeri.

Başvurular aşağıda belirtilen Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüklerinden herhangi birine yalnız bir unvan için, 06-10 Şubat 2017 tarihleri arasında mesai bitimine (saat:17:00) kadar (www.tkgm.gov.tr) adresinden temin edilerek doldurulacak olan “Sözleşmeli Personel (4/B) Başvuru Talep Formu” ve bu formda belirtilen belgeler ibraz edilmek suretiyle şahsen yapılacak. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.)

TKGM, 40’ı büro personeli ve 14’ü ise tapu ve kadastro teknikeri olmak üzere 54 sözleşmeli personel alımı yapacak.

Değerlendirmeler ve atamalar Genel Müdürlükçe yapılacağından, adaylar 22 Bölge Müdürlüğünden birine başvuru yapabilecek.

Başvuru Yapılabilecek Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlükleri :

Ankara-İstanbul-İzmir-Bursa-Konya-Antalya-Diyarbakır-Erzurum-Trabzon-Samsun-Kayseri-Hatay-Gaziantep-Edirne-Van-Elazığ-Eskişehir-Denizli-Kastamonu-Sivas-Şanlıurfa-Yozgat (Bölge Müdürlükleri adres ve iletişim bilgileri www.tkgm.gov.tr adresinde bulunuyor.)

Büro Personeli için dört (4) yıllık Yüksek Okullarının Tapu Kadastro bölümünden veya iki (2) yıllık Meslek Yüksek Okullarının Tapu Kadastro/Tapu ve Kadastro Bölümünden mezun olma; teknikerler için ise (Taşra) iki (2) yıllık Meslek Yüksek Okullarının Tapu Kadastro/Tapu ve Kadastro Bölümünden mezun olma şartı aranıyor. Ayrıca lisans mezunları için 2016  yılı KPSS P3 (B) puan türü, Önlisans mezunları için 2016 yılı KPSS P93 (B) puan türünden 70 ve üzeri puan almış olma şartı bulunuyor.

Atamalar; Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünce KPSS (B) puan sıralaması esasına göre, en yüksek puan almış adaydan başlamak kaydıyla sıralanarak, adayların görev yapmak istedikleri birim tercih ettirilmek suretiyle yapılacak.

Büro personeli alımı (40) Genel Müdürlük Merkeze (1), Adana (2), Ağrı (3), Amasya (1), Ankara (2), Antalya (2), Bursa (3), Denizli (1), Düzce (1), Eskişehir (2), Gaziantep (4), Hatay (1), İstanbul (4), İzmir (1), Kahramanmaraş (1), Karaman (1), Manisa (1), Muş (1), Ordu (1), Sakarya (2), Sivas (1), Şanlıurfa (2), Tokat (1), Yozgat (1) alım gerçekleştirilecek. Detaylı olarak alım listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Tekniker alımlarının tamamı (14) ise İstanbul’a gerçekleşecek. İlçe bazlı bazlı bakıldığında sadece Esenyurt ilçesine iki (2), diğer ilçeler Sultanbeyli, Esenler, Arnavutköy, Başakşehir, Çekmeköy, Sancaktepe, Sultangazi, Bahçelievler, Kartal, Küçükçekmece, Pendik, Silivri ilçelerine birer alım gerçekleştirilecek. Detaylı olarak alım listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Söz konusu ilana buradan ulaşabilirsiniz.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.