Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Personel Alımı

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü personel alacak

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü personel alacak.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünce 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca ilanda belirtilen niteliklerde bir harita mühendisi sözleşmeli personel alınacak.

Başvurular en geç 16.12.2010 Perşembe günü mesai bitimine kadar “Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Müdürlüğü Bosna Hersek Cad. 90. Sok. No:5 Emek Çankaya/ANKARA” adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Genel Müdürlüğe ulaşacak şekilde posta ile yapılabiliyor.

Müracaat etmek için aranılan genel şartlarda 2010 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS)  KPSSP3 puan türünden 65, yabancı Dil Sınavında (KPDS) en az (D) düzeyinde İngilizce bilgisine sahip olmak gibi maddeler yer alıyor.

Müracaat etmek için aranılan özel şartlarda ise Havacılık sektöründe tecrübeye sahip olmak (Hava araç bakım kuruluşları, Havayolu işletmeleri, Yer hizmetleri, Havaalanı vb.) ve Havacılık sektörü ile ilgili eğitim sertifikasına sahip olmak maddesi yer alıyor.

Müracaat etmek isteyenlerde aranılacak şartlar, istenilen belgeler, başvuru, başvuru değerlendirilmesi ve yerleştirme, tebligat hakkında detaylı bilginin yer aldığı ilan metnine ulaşmak için tıklayınız.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.