Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Milli Savunma Bakanlığından, Harita Mühendisi ve Harita Teknikeri Alımı

Milli Savunma Bakanlığında istihdam edilmek üzere 2015 yılı için açıktan memur temini yapılacak. (B Grubu kadrolara)

Milli Savunma Bakanlığı, 10 harita mühendisi ve 4 harita teknikeri alımı gerçekleştirecek.

Milli Savunma Bakanlığı, 10 harita mühendisi ve 4 harita teknikeri alımı gerçekleştirecek.

Milli Savunma Bakanlığı, Ankara (6), Balıkesir (1), Çorlu/Tekirdağ (1), Diyarbakır (1), Sivas(1) olmak üzere 10 harita mühendisi ve Ankara’ya 4 harita teknikeri alımı gerçekleştirecek.

Başvurular, MSB’nin resmi internet sitesi (www.msb.gov.tr) üzerinden 14-21 Aralık 2015 tarihleri arasında saat 17.00’a kadar yapılacak. Adaylar internet adresindeki Aday Giriş Ekranında bulunan Başvuru Formu’nu doldurarak başvuru işlemlerini gerçekleştirecekler.

Başvurusu ve belgeleri kabul edilen adaylar, KPSS puanlarına göre sıralamaya tabi tutulacak. Mesleki yeterlilik sınavı yapılacak her bir unvan için 20 katı aday, sadece mülakat sınavı yapılacak her bir unvan için 6 katı aday belirlenecek. Bu adayların kimlikleri, 5 Ocak 2016 tarihinden sonra MSB resmi internet sitesinde yayımlanacak.

5 Ocak 2016’da açıklanan adaylar 11-15 Ocak 2016 tarihlerinde Ankara’da yapılacak mesleki yeterlilik ve mülakat sınavına çağrılacak. Mesleki yeterlilik ve Mülakat sınavlarının her birinin baraj notu 100 üzerinden 70 ve bunun altında not alan adaylar elenmiş sayılacak.

Sınavda başarılı olan adaylara, memurluğa başlayabilmeleri için yapmaları gereken işlemler MSB’nin resmi internet sitesi’nde 29 Ocak 2016 tarihinden sonra tebliğ niteliğinde yayımlanacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız..

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.