Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Kırklareli İl Özel İdaresinden Harita Teknikeri ve Mühendisi Alımı (İkametgah Şartı Yok!!)

Devlet Personel Başkanlığının internet sitesindeki ilana göre Kırklareli İl Özel İdaresi tarafından 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 36’ncı maddesi çerçevesinde; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesi hükümlerine göre 2 adet mimar, 2 adet inşaat mühendisi, 1 adet harita mühendisi, 1 adet harita teknikeri olmak üzere toplam 6 personel alımı yapılacak.

Adayların 21 Nisan 2017 tarihi mesai bitimine kadar istenen belgeleri Kırklareli İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekiyor. (Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.)

Kırklareli İl Özel İdaresi, 6 adet sözleşmeli personel alacak.

İstenen şartlara haiz olup, başvurusu kabul edilen ve onaylanan bütün adaylara yazılı ve sözlü-mülakat şeklinde giriş sınavı yapılacak.

Yazılı sınavda; Adayların mesleki bilgileri ölçülecek.

Sözlü-mülakat sınavında: Mesleki bilgi, genel kültür, yetenek ve kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olup olmadığı göz önünde bulundurulacak.

Kırklareli İl Özel İdaresine müracaat eden adaylardan her bir branş için KPSS P3’den 65 ve üzeri puan alanlar listelenecek ve Kırklareli Üniversitesi tarafından yapılacak olan yazılı branş sınavına alınacaklar.

Sözlü-mülakat sınavında;

  1. Autocad programını kullanması,
  2. İnşaat ve mimari projelendirme esaslarına uygun proje hazırlayabilme ve kendi dallarında hesap yapabilme becerisi,
  3. Bilgisayar ve keşif programlarına hakimiyeti,
  4. Mesleki tecrübeye sahip olması dikkate alınacak.

Yazılı Sınav:

Tarih : 3 Mayıs 2017 Çarşamba günü Saat : 14:00
Yer : Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü Mühendislik Fakültesi

Sözlü Sınav:

Tarih : 18 Mayıs 2017 Perşembe günü Saat: 14:00
Yer : İl Özel İdaresi Hizmet Birimleri Meclis Toplantı Salonu/KIRKLARELİ

Sınav sonuçları, sınavın tamamlanmasını takip eden 15 (Onbeş) gün içinde açıklanacak. Sonuçlar Kırklareli İl Özel İdaresi WEB sayfasından (www.kirklareliilozelidaresi.gov.tr) duyurulacak.

Başvuru ile ilgili aranan nitelikler, genel şartlar ve istenen belgelere buradan ulaşabilirsiniz.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.