Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » T.C. Karacadağ Kalkınma Ajansı 3 Uzman Personel Alacak

Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sitesindeki ilana göre, T.C. Karacadağ Kalkınma Ajansı 1 iç denetçi, 3 uzman personel ve 1 destek personeli alımı yapacak, bu 3 uzman personel kadrosuna harita mühendisleri de başvurabiliyor.

Uzman personel kadrosuna harita mühendisleri de başvurabiliyor.

Uzman personel kadrosuna harita mühendisleri de başvurabiliyor.

Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın merkezi Diyarbakır İli olup, Ajans’ın faaliyet alanıDiyarbakır ve Şanlıurfa illeri oluşturuyor. Bu nedenle, sınavda başarılı olan adaylar Ajans’ın iş yükü dikkate alınarak bu illerden, Ajans’ın uygun göreceği herhangi birinde çalışacaklar.

Başvurular, 12 Ocak 2016 – 26 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Uzman personel için branşlar; Sosyoloji, İstatistik veya Matematik, Ziraat Mühendisliği, Şehir Planlama, Mimarlık veya İnşaat Mühendisliği, Elektrik – Elektronik veya Elektrik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Harita, Harita Kadastro, Jeodezi ve Fotogrametri, Geomatik Mühendisliği dalları veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca Kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından lisans düzeyinde mezun olmak.

Adaylar, sınava ilişkin detaylı bilgiye ve “İş Talep Formu”na, ajansın web sitesi olan www.karacadag.org.tr adresinden ulaşabilirler.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.