Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Kara Kuvvetleri Komutanlığından Muvazzaf/Sözleşmeli Subay Alımı

Kara Kuvvetleri Komutanlığında muvazzaf(daimi kadroda)/sözleşmeli subay olarak istihdam edilmek üzere, üniversitelerin harita mühendisliği bölümünden mezun olan adaylar (erkek adaylar) arasından da mevcut kanun, yönetmelik ve yönerge esaslarına göre personel temin edilecek. (Başvuru kılavuzu Tablo-1)

Adaylar ön başvurularını, 3 Mart 2016 (Saat 17.00’a kadar) tarihine kadar yapabilecek.

Adaylar ön başvurularını, 3 Mart 2016 (Saat 17.00’a kadar) tarihine kadar yapabilecek.

Adaylar ön başvurularını, 3 Mart 2016 (Saat 17.00’a kadar) tarihine kadar, Kara Kuvvetleri Komutanlığının www.kkk.tsk.tr/PersonelTemin/Pertem.aspx genel ağ adresindeki ön başvuru formunu doldurarak çevrimiçi (online) olarak yapabilirler. Şahsen, posta, dilekçe veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Yaş ile ilgili şartlarda: 1 Ocak 2016 tarihi itibarı ile düzeltilmemiş nüfus kaydına göre; Lisans düzeyinde mezunlar için 27 yaşından büyük olmamak (01 Ocak 1989 ve daha sonraki doğumlular), 9 Mayıs 2016 tarihi itibarıyla lisansüstü eğitimini tamamlamış olanlar için 32 yaşından büyük olmamak (01 Ocak 1984 ve daha sonraki doğumlular), lisans eğitim süresi 5 yıl (Hazırlık sınıfı hariç) ve üzeri olanlar, lisansüstü eğitim yaş sınırına tabi olacak şartları dikkat çekiyor.

Adaylarda aranacak niteliklere, adayların tabi tutulacakları seçim aşamalarına, faaliyet takvimine, fiziki yeterlilik testi açıklamalarına ve tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.