Buradasınız: Haberita » Eğitim » HKMO Bursa Şubesi Kamulaştırma Bilirkişi Eğitimi

6 Kasım 2010 HKMO İstanbul Şubesi Kamulaştırma Bilirkişi Eğitimi

6 Kasım 2010 HKMO İstanbul Şubesi Kamulaştırma Bilirkişi Eğitimi

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi tarafından 25-26 Aralık 2010 tarihinde HKMO Bursa Şubesi Konferans Salonu’nda sabah saat 9:00’da Kamulaştırma Bilirkişi Eğitimi verilecek.

Kamulaştırma Bilirkişi Eğitimi, HKMO Üyeleri Fikri HAŞAL ve İsmail DUYAR tarafından gerçekleştirilecek.

“Kamulaştırma Davalarında Bilirkişi Olarak Görev Yapacakların Nitelikleri ve Çalışma Esaslarına İlişkin Yönetmelik”, 24.11. 2006 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

İlgili Yönetmeliğin 11. Maddesi uyarınca TMMOB tarafından hazırlanacak çalışma usul ve esasları belirlendi ve “Kamulaştırma Davalarında Bilirkişi Olarak Görev Yapacak Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarının Nitelikleri, Belgelendirilmesi ve Çalışma Koşullarına İlişkin Usul ve Esaslar”, 10.02.2007 tarihli TMMOB Yönetim Kurulu Toplantısı’nda 239 No’lu kararla yürürlüğe girdi.

Bilirkişilerde aranacak nitelikler, ilgili yönetmeliğin 5, 6 ve 7 maddesinde yer almaktadır. Kamulaştırma Bilirkişi Eğitimlerinin süresi, ücreti ve içerisinde yer alan temel eğitim konuları gibi detaylara ulaşmak için tıklayınız.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nden 2011 Yılı Sertifika onaylarını almış olanlar ile bu yıl düzenlenen eğitimde yer alarak sertifika alacak olan HKMO üyeleri, 2011 Yılı Kamulaştırma Davaları Bilirkişi listelerinde yer alacak.

HKMO Bursa Şubesi Konferans Salonu’nun açık adresi: Odunluk Mahallesi Kale Cad. No:20 Kat:3 Nilüfer / BURSA

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.