Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » HKMO Şubelerinin Olağan Genel Kurulları ve Seçimleri

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Şubelerinin Olağan Genel Kurulları ve Seçimleri yapıldı. Haberita olarak seçimlerle ilgili genel bilgi ve yeni yönetim kurullarını aktarmak istedik.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Ankara Şubesi‘nin 12. Olağan Genel Kurulu ve Seçimi 16-17 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirildi. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Ankara Şubesi‘nin 12. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Recep VADİ oldu. 12. Dönem Yönetim Kurulu Görev Dağılımına buradan ulaşabilirsiniz.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi‘nin 24. Olağan Genel Kurulu ve Seçimi 6-7 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirildi. Üyelerin kullandığı oylar neticesinde 710 oy alan Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri Adayları 438 oy alan Meslekte Birlik Gurubu Adaylarına karşı Şube seçimlerini kazandı.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi‘nin 24. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Alişan ÇALCALI oldu. 24. Dönem Yönetim Kurulu Görev Dağılımına buradan ulaşabilirsiniz.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Şubelerinin Olağan Genel Kurulları ve Seçimleri yapıldı.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Şubelerinin Olağan Genel Kurulları ve Seçimleri yapıldı.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi‘nin 15. Olağan Genel Kurulu ve Seçimi 16-17 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirildi. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi‘nin 15. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı M. Kubilay YILDIRIM oldu. 15. Dönem Yönetim Kurulu Görev Dağılımına buradan ulaşabilirsiniz.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Adana Şubesi‘nin 12. Olağan Genel Kurulu ve Seçimi 16-17 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirildi. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Adana Şubesi‘nin 12. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar TANRIVERDİ oldu. 12. Dönem Yönetim Kurulu Görev Dağılımına buradan ulaşabilirsiniz.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi‘nin 13. Olağan Genel Kurulu ve Seçimi 6-7 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirildi. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi‘nin 13. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk AYDIN oldu. 13. Dönem Yönetim Kurulu Görev Dağılımına buradan ulaşabilirsiniz.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi‘nin 13. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi‘nin 13. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ali Faruk ÇOLAK oldu. 13. Dönem Yönetim Kurulu Görev Dağılımına buradan ulaşabilirsiniz.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi‘nin 12. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi‘nin 12. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Can Deniz AKDEMİR oldu. 12. Dönem Yönetim Kurulu Görev Dağılımına buradan ulaşabilirsiniz.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Konya Şubesi‘nin 13. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Seçimde tek aday Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Konya Şubesi’nin 12. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Doç.Dr. Fatih İŞCAN oldu.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Samsun Şubesi‘nin 12. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Samsun Şubesi‘nin 12. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Aziz ŞİŞMAN oldu. 12. Dönem Yönetim Kurulu Görev Dağılımına buradan ulaşabilirsiniz.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi‘nin 12. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi‘nin 12. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Recep NİŞANCI oldu. 12. Dönem Yönetim Kurulu Görev Dağılımına buradan ulaşabilirsiniz.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.