Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Harita Mühendisi HES İnşaatında Ağır Yaralandı

Hakan YANIKOĞLU’nun yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtiliyor.

Hakan YANIKOĞLU’nun yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtiliyor.

Rize Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı(AFAD)’nin internet sitesinden alınan bilgiye göre, 16 Aralık 2015 tarihinde Çayeli Çataldere Köyünde özel bir şirkete ait hidroelektrik santrali (HES) inşaatında çalışan harita mühendisi Hakan YANIKOĞLU (37) ölçüm yaptığı sırada dengesini kaybederek yaklaşık 15 metre yükseklikten regülatöre düşerek ağır yaralandı.

Rize AFAD koordinasyonunda; AFAD Arama ve Kurtarma Ekibi, UMKE ve Jandarma ile yapılan ilk değerlendirmede olay yerinin sarp ve ulaşımı zor bir bölge olmasından dolayı YANIKOĞLU’nun nakli için ambulans helikoptere gerek duyulduğuna karar verildi. Bunun üzerine gerekli talep yapılarak 112 helikopterinin bölgeye intikali sağlandı.

Rize AFAD, UMKE ve Jandarma ekipleri tarafından kurtarma çalışmaları hızla başlatıldı ve zor şartları altında gerçekleşen çalışma sonucunda Hakan YANIKOĞLU sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra ambulans helikopter ile Rize Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledildi.

Hakan YANIKOĞLU’nun kafatasında kırıklar olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Giresun28haber.com’un 19 Aralık 2015 tarihli haberinde Hakan YANIKOĞLU’nun yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtiliyor.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.