Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Hava Kuvvetleri Komutanlığı Tarafından Memur Alınacak

Hava Kuvvetleri Komutanlığı

Hava Kuvvetleri Komutanlığı yarın başvuruları almaya başlıyor.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Karargahı ile Bağlı Birlik ve Kurumlarında istihdam edilmek üzere memur alımı yapılacak. Memur alımlarında Batman‘a bir harita kadastro teknikeri alınacak.

Başvuru için öncelikle harita kadastro teknikerinin erkek olması, 2 yıllık Meslek Yüksekokulları’nın Harita Kadastro bölümünden mezun olması ve 2010 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış ve askerliğini tamamlamış olması şartları aranıyor.

Başvuru için ayrıca 03 Şubat 1981-03 Şubat 1993 tarihleri arasında doğmuş olma, Hava Kuvvetleri Komutanlığınca daha önce yapılan sivil memur alımlarında; katılması için çağrı yapılmamış veya kaybetmemiş ya da olumsuz cevap almamış olma gibi şartlar aranıyor.

Başvurular internet yoluyla gerçekleştirilecek. Hava Kuvvetleri Komutanlığı internet adresine (www.hvkk.tsk.tr) 20 Ocak 2011 Perşembe günü 9.00 itibariyle başvuru alımı başlayacak ve 3 Şubat 2011 Perşembe günü 16.00’da sona erecek. Posta yoluyla yapılacak başvurular dikkate alınmayacak.

Başvurusu kabul edilen adaylar Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre en yüksek puanlıdan başlanarak değerlendirilmeye (mülakat) alınmak üzere internet aracılığı ile en geç 11 Şubat 2011 tarihine kadar ilan edilecek. Mülakata gireceği ilan edilen adayların geleceklerini telefon veya elektronik posta ile 17 Şubat 2011 Perşembe 16.00’ya kadar bildirmeleri gerekiyor.

İnternet aracılığı (veya yedekten telefonla) ile sınava (mülakat) katılacağı belirlenen adaylar istenen belgeler ile 22 Şubat 2011 tarihinde 07.00-10.00 saatleri arasında şahsen Hava Kuvvetleri Komutanlığı Nizamiyesine (Bakanlıklar-Ankara) başvuruda bulunacaklar.

Mülakat ise 22 Şubat 2011 tarihinde saat 10.30‘da gerçekleşecek.

Sınava katılacaklardan; 2010 yılı KPSS sonuç belgesi aslı ve fotokopisi, İş Talep Formu, Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi, Vukuatlı nüfus kayıt örneği aslı ve fotokopisi, renkli 3 adet vesikalık fotoğraf, en son mezun olduğu okula ait diploma veya geçici mezuniyet belgesi (çıkış belgesi) aslı ve fotokopisi, askerlik Terhis Belgesi aslı ve fotokopisi, Cumhuriyet Savcılığından alınacak adli sicil belgesi isteniyor.

Daha detaylı bilgiye Hava Kuvvetleri Komutanlığı‘nın resmi web sitesinden ulaşılabilir.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.