Buradasınız: Haberita » Etkinlik » Harita İş Günleri 2011 Afyon’da!

Harita İş Günleri 2011

HİG 2011'de, çekilişlerle öğrencilere hediye indirim ve ücretsiz eğitimler verilecek.

Haberita‘nın İletişim Sponsoru olduğu Harita İş Günleri 2011 ile harita sektörünün öncü firmaları AKÜ’de buluşacak. 9-10 Mayıs 2011 tarihlerinde Afyon Kocatepe Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü ve Kolones Bilişim Mühendislik Hizmetleri tarafından AKÜ Atatürk Kongre Merkezi‘nde gerçekleştirilecek olan Harita İş Günleri 2011 kapsamında paneller, eğitimler ve fuar alanı yer alacak. Organizasyonun en az 5 oturumunda yer alan katılımcılara HİG Katılımcı Sertifikası da verilecek.

Anadolu’daki öğrencileri sektörde önde gelen firmalarla buluşturarak mesleği ve iş hayatını tanımalarını hedefleyen Kolones Bilişim Mühendislik Hizmetleri bu sene Afyon Kocatepe Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü ile işbirliği yaparak sektöre önemli bir organizasyon daha kazandırmayı amaçlıyor. Harita Mühendisliği Bölümleri arasında önemli bir yere sahip olan Afyon Kocatepe Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü, organizasyona ev sahipliğine hazırlanıyor.

HİG 2011’de Harita, CBS, Gayrimenkul Değerleme, Fotogrametri, GPS, Yazılım alanında geniş bir yelpazede kurgulanan konular ele alınacak. Türkiye’de söz sahibi kuruluşların destek verdiği HİG Fuarı ve Açılış Kokteyli ile katılımcılar firma temsilcileriyle birebir görüşebilme ve en yeni teknolojiler ile tanışma fırsatı yakalayacaklar.

Harita İş Günleri 2011’de, TRIMBLE EUROPE BV firmasının Türkiye temsilcisi Graftek A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek olan TUSAGA-AKTİF (CORS-TR) VE GPS EĞİTİMİ ile katılımcılara en yeni teknolojiyle eğitim verilecek. Eğitime katılacak katılımcılara eğitim sertifikası verilecek.

Harita İş Günleri 2011’de, birçok firmanın yer alacağı çekilişlerle öğrencilere hediye indirim ve ücretsiz eğitimler verilecek.

Katılımcılar organizasyon web sitesi üzerinden firmalara staj başvurusu yapabilecekler ve bu önde gelen firmalarda staj yapma şansı yakalayabilecekler.

Organizasyona katılım için herhangi bir sınırlama bulunmuyor. Üniversite öğrencilerinin yanı sıra firma temsilcileri ve profesyonel iş hayatından organizasyona ilgi duyanlar da organizasyonda katılımcı olarak yer alabilecekler. Organizasyondan önce tanıtım kapsamında birçok duyuru ve Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde stant açılıyor olacak.

Güncel ayrıntılı bilgiye www.hig2011.org adresinden ulaşılabilir.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.