Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Gümrük ve Ticaret Bakanlığından Harita Mühendisi Alımı

Devlet Personel Başkanlığının internet sitesindeki ilana göre, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 42 memur alacak, bunlardan 1 tanesi de harita mühendisi. Görev yeri ise Ankara olacak.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 1 adet harita mühendisi alacak.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 1 adet harita mühendisi alacak.

Sözlü sınava girmek isteyenlerin, bakanlığın kurumsal internet sitesinde (www.gtb.gov.tr) yer alan iş talep formunu 8-17 Haziran 2016 tarihleri arasında doldurmaları gerekiyor.

Sınava katılma şartlarında bazı maddeler özellikle dikkat çekiyor:

Birincisi, başvuru onaylandıktan sonra gerek aday tarafından gerekse Bakanlıkça herhangi bir değişiklik yapılması mümkün değil.

İkincisi, 2014 yılı KPSS puanı ile merkezi yerleştirme sonucu B grubuna ait herhangi bir kadro veya pozisyona yerleştirilen adaylar (Ataması yapılanlar veya yerleştirildiği halde ilgili kuruma başvurmayanlar) başvuramazlar. Söz konusu adayların atamaları yapılmayacak.

Üçüncüsü, harita mühendisinin 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS), KPSSP3 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olması gerekiyor. (Ayrılan kontenjanın 3 katı aday (3 aday) sözlü sınava çağırılacak.)

Sözlü sınav, 14-15 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Sözlü sınavda en az 70 puan alanlar başarılı sayılacak ve adayların başarı puanı, KPSS puanı ile sözlü puanının aritmetik ortalaması alınarak hesaplanacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.