Buradasınız: Haberita » Etkinlik » “Genç Haritacılar Günleri” Erciyes Üniversitesi’nde

Etkinlikte 19 üniversiteden 300 öğrenci yer alacak.

Etkinlikte 19 üniversiteden 300 öğrenci yer alacak.

“Genç Haritacılar Günleri” 7-8-9 Mayıs 2015 tarihlerinde Erciyes Üniversitesi Merkez Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek. Etkinlikte 19 üniversiteden 300 öğrenci yer alacak.

Mart ayında etkinliğe hazırlıklar çerçevesinde Genç Haritacılar Günleri yürütme kurulu ile Erciyes Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erkan BEŞDOK, öğretim üyeleri ve öğrenci temsilcilerinin katıldığı toplantı yapılmıştı. Bu toplantıda etkinliğin tarihçesi ve amacı, etkinliğin düzenlenebileceği mekanlar görüşüldü.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası ve üniversiteler işbirliğinde yapılmakta olan ve bu yıl yedincisinin 7 – 9 Mayıs tarihleri arasında Kayseri Erciyes Üniversitesinde gerçekleştirilecek olan Genç Haritacılar Günleri 2015 etkinliğinin 2. Yürütme Kurulu toplantısı ise 23 Nisan 2015 tarihinde Kayseri Temsilciliğinde yapıldı.

Birlikte üretip paylaşmak üzerine iki yılda bir düzenlenen etkinlikte paneller ve konferanslar, öğrenci sunumları, sanatsal atölyeler, öğrenci forumu, gezi ve piknik gerçekleştirilecek.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.