Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Erzincan İl Özel İdaresinden Harita Mühendisi Alımı

Erzincan İl Özel İdaresi tarafından 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 36’ncı maddesi çerçevesinde; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesi hükümlerine göre adayların 2016 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak kaydıyla yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın 16 adet tam zamanlı sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bunlardan bir tanesi de harita mühendisi.

Başvuru alımı 13 Haziran 2017 tarihinde sona erecek.

Erzincan İl Özel İdaresi

, 16 adet sözleşmeli personel alacak.

Şahsen veya posta yolu ile yapılan başvurularda, başvuru için istenilen belgelerin, Erzincan İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne son başvuru tarihi mesai bitimine kadar ulaştırılması gerekiyor. Postadaki gecikmeler kabul edilmeyecek.

Adaylarda aranan şartlarda;

  • 2016 yılı KPSS (P3) puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  • Son müracaat tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak,
  • Son müracaat tarihi itibariyle 1 yıldır Erzincan İl Sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak (!) ve bu durumu Nüfus Müdürlüğünden alacağı yazıyla belgelendirmek

maddeleri dikkat çekiyor.

Yerleştirme sonuçları 1 (bir) hafta içerisinde www.erzincanilozelidaresi.gov.tr adresinde ilan edilecek. Başvurusu kabul edilip başarılı ve başarısız adaylar kurum web sitesinde duyurulacak ve bu adaylara elektronik ortamda bildirim yapılacak.

Sıralamaya girenlerin 1 (bir) katı kadar yedek kadro belirlenecek. Yerleştirme sonucunda asil olarak yerleşen adaylar hakkında yaptırılacak güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırmasının tamamlanmasının ardından işe başlatılmaları yapılacak.

Başvuru ile ilgili aranan nitelikler, genel şartlar ve istenen belgelere buradan ulaşabilirsiniz.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.